Resten av turen fra Øst til Vest

Ikke så ofte jeg tar meg tid til å oppdatere bloggen dessverre men her kommer i alle fall ett lite innlegg. Turen fra Øst til Vest er over for lenge siden og jeg tenkte bare å laste opp noen bilder som viser litt om hva man ser langs veien.

 

Etter Santa Fe besøktevi bl.a Madrid hvor deler av Wild Hogs filmen ble spilt.

Wild Hogs, Madrid

 

De flotte veiene opp Sandia Crest hvor man ser utover Albuquerque ble besøkt.

Sandia Crest, Albuquerque

Og Acoma Pueblo, the Sky City som jeg har nevnt tidligere her på bloggen ble også besøkt.

Acoma Pueblo, the Sky City
Acoma Pueblo, the Sky City
Acoma Pueblo, the Sky City

 

Petrifield Forest med trestammene som er 225 millioner år gamle var en del av ruten videre vestover denne gangen også.

Petrifield Forest

 

Det som var litt speisielt på denne turen var at vi i Williams ramlet mitt oppe i det som kalles ‘Rolling Thunder Run to the Wall’. Jeg håper jeg har forstått dette riktig……

Rolling Thunder Run to the Wall er en 10 dagers tur som går fra der du måtte bo og ender opp i Washington DC. Når alle som har startet i forskjellige steder i USA samles i Washington DC kjører de en kortesje for å ære de falne soldatene i de forskjellige krigene som USA har deltatt i opp gjennom årene. Så vidt jeg kan lese meg frem til var det tilsammen 900.000 motorsykler og tilskuere involvert i DC i 2017 så det er litt større en vårsleppet i Norge 🙂

 

En gjeng som var på vei til DC kom inn til Williams om kvelden når vi var der og reiste videre neste morgen. Jeg er vell ikke en stor fan av disse «rally»‘ tingene men jeg ser viktigheten av markeringen og samholdet det skaper. Når de i tillegg holdt en liten minestund rett på utsiden av hotellet hvor vi bodde til ære for en av deltagerne som døde (jeg vet ikke hvordan) dagen før, så får man en klump i halsen selv om man ikke kjente personen. Stemningen var til å ta og føle på.

Run for the wall 2018

 

Grand Canyon hadde ikke endret seg nevneverdig………………

Grand Canyon

……….. og det hadde heller ikke Outman i Arizona.

Outman i Arizona

 

Etter ett par dager i Las Vegas og så videre til Los Angeles var denne turen over. Nytt vennskap knyttes og hvis alt går etter planen kan det være at jeg treffer ett par av de i Danmark senere i sommer.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..