107 dager i USA

Da ser det ut til at kabalen er lagt og jeg vet nå hvilke turer jeg skal kjøre i 2018. Slik det ser ut så langt skal jeg fly til Los Angeles for å plukke opp en den utstyr for så å kjøre dette til Chicago hvor resten av gjengen venter. Turen er ca på 3250 km litt avhengig av hvilken rute jeg velger

Los_Angeles_California_USA_til_Chicago_Illinois_USA
Los_Angeles_California_USA_til_Chicago_Illinois_USA

I Chicago treffer jeg de andre og så kjører vi Route 66 tilbake til Los Angeles. Denne turen er på ca 4000 km. Route 66 bringer deg gjennom USA i ett miljø som viser den Amerikansk kulturen på en unik måte. Vi får håpe at temperaturene er litt lavere enn i fjor slik at det blir en behagelig tur.

Los Angeles - Chicago Route 66
Chicago- Los Angeles  Route 66
Grand Canyon
Grand Canyon

Tilbake i Los Angeles er det rett videre på neste tur. Denne gangen er det Wild West turen som står på agendaen.  Wild West viser deg USA på sitt beste når det gjelder naturopplevelser. Turen er på ca 4400 km og går gjennom flere nasjonalparker. Når turen til slutt ender i Los Angeles kjører jeg turen en gang til sammen med en ny gruppe.

Wild West Map
Wild West Map

Mexican Hat

Etter 1 stk Route 66 tur og 2 stk Wild West turer blir det 3 uker pause. Når denne 3 uker perioden er over venter en ny gruppe med kunder som skal kjøre The Cowboy Tour. Turen er på 21 dager men jeg forlater gruppen rett i nærheten av Sturgis (Deadwood) og kjører alene til Chicago.

The Cowboy Tour
The Cowboy Tour

 

 

Og fremme i Chicago blir det en ny tur på ca 4000 km på Route 66 tilbake til Los Angeles.

Historic Route 66 - The Mother Road
Historic Route 66 – The Mother Road

Dermed er det klart for 1 mnd hjemme i Norge 🙂 Skal det bli mulighet til å kjøre litt sykkel hjemme i Norge denne sesongen får jeg benytte anledningen nå for i midten av september går turen tilbake til Los Angeles for å kjøre Wild West turen.

Bryce Canyon
Bryce Canyon

 

Etter en tur hjem til Norge blir det en ny tur til USA i oktober for å kjøre  «Easy Rider» Tour. Det er en tur som går øst-vest kyst til kyst. På denne turen kan noen av høydepunktene ramses opp slik: Orlando, Daytona «Biker» Beach,  Tallahasse, Cape San Blas, USS Alabama, New Orleans, San Antonio, El Paso, Tombstone, San Diego, Santa Monica og Venice Beach og til slutt tilbake til Los Angeles.

Dette er mer eller mindre samme turen som jeg kjørte på egen hånd i 2015 så det skal bli gøy å se disse områdene igjen hvis jeg er så heldig å få denne turen. Jeg er litt usikker på hvor lang denne turen er men jeg tipper den er på ca 4500 km.

Orlando_Florida_USA_til_Los_Angeles_California_USA
Orlando_Florida_USA_til_Los_Angeles_California_USA
Alabama State Line

Dermed er sesongen over etter ca 30.000 km på veiene i USA. Krysser armer og bein for at alt går etter planen, at været er bra og at det ikke skjer noen uhell. Etter denne oktoberturen blir det muligens en tur til Argentina hvis mange nok kunder melder seg på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..