Route 66 tur i sommer :-)

Da blir det en Historic Route 66 tur i sommer.

Historic Route 66 - The Mother Road
Historic Route 66 – The Mother Road

Det er 10 år siden jeg kjørte hele Route 66 så det blir jo ett lite jubileum 🙂 Sist gang begynte vi turen i Washington, D.C., kjørte via Niagara Falls, gjennom deler av Canada før vi kom inn i USA igjen ved Detroit og kjørte egentlig utenom Chicago pga dårlig vær. Denne gangen får jeg 2-3 dager i Chicago så dermed blir det mulighet til å se litt av denne byen også. Og så blir det selvfølgelig kjekt å komme tilbake til Santa Fe hvor Morgan Kane ble født 🙂  Grand Canyon National Park blir selvfølgelig også ett høydepunkt.  Jeg har testet både å se Grand Canyon fra bakken og fra helikopter og denne gangen tror jeg at jeg skal nøye meg med å se det fra bakken. Det er kjekt å se Grand Canyon fra helikopter for å se hvor stort området er men jeg synes detaljene kommer mer frem ved å ferdes langs kanten på bakkenivå.

Ruta blir omtrent den samme som jeg kjørte i 2007.

Historic Route 66 map

Skal bli godt å komme seg ut på tur igjen 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Uncategorized2 kommentarer

2 kommentarer om “Route 66 tur i sommer :-)”

  1. When in Niagra falls you can take a speed boat or a slower boat that will get you right up next to the falls. Doing it from the Canadian side is much better. I would also highly recommend going under the falls. They have tunnels on the Canadian side and you cal walk behind the Falls.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..