Restaureringen av en langveisfarende BMW F800GS Trophy er i gang

Å kalle det en restaurering når vi snakker om en 2012 modell blir vell litt feil, men så har vell denne sykkelen vært med på mer enn de fleste. Sykkelen er ikke engang vasket etter at den kom tilbake fra Syd Amerika så jeg fant ut at enkleste måte var å demontere all plast så man kommer til det som er på baksiden også.

Støv, søle og insekter setter seg godt fast så dermed tok jeg med meg plasten opp i leiligheten for å vaske delene på kjøkkenet. På bildet under ser man hvordan støvet legger seg bak plasten som er ytterst på nebbet.

BMW F800GS Trophy
BMW F800GS Trophy

 

Etter en vask ser det litt mer delikat ut 🙂 Bartsett fra en ripe over klistremerket ble det relativt bra.

BMW F800GS Trophy
BMW F800GS Trophy

 

Og med den sorte plasten ytterst på nebbet ble det enda bedre.

BMW F800GS Trophy
BMW F800GS Trophy

 

Dekslet over batteriet så også ille ut. Hva det sorte klissete greie nede mot sadlen er for noe vet jeg ikke, men etter mye gnikking kom det omsider av.

BMW F800GS Trophy
BMW F800GS Trophy

 

At det var nostalgi som gjorde at jeg kjøpte tilbake sykkelen gjør nok at dette bare er kos for min del. Hadde noen andre vurdert å kjøpe en 2012 modell som så slik ut ville de fleste muligens snudd å gått en annen vei.

BMW F800GS Trophy
BMW F800GS Trophy

 

GPS’n er montert igjen og strøm koblet til. Kommer nok muligens til å feste den på vindskjermbraketten senere men nå er den festet til styret på samme måte som jeg hadde den når jeg kjøpte sykkelen første gangen. Ekstra lysene var også koblet fra men nå er de koblet til igjen og det eneste som gjenstår er feste bryteren på en fornuftig plass. Motoren har fått ny olje og oljefilter så i morgen får jeg vaske litt bak dekslene før jeg begynner monteringen.

En kommentar om “Restaureringen av en langveisfarende BMW F800GS Trophy er i gang”

  1. HERLIG! Artig å se «gammel,n» vokne til liv igjen. Men hva det sorte klissete greie nede mot sadlen er for noe, vil ikke jeg spekulere i. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..