Endelig mc i garasjen igjen :-)

Tok meg en tur over fjellet sist uke for å stille på ett avtalt møte med JoyRides og samtidig sjekke ut om min gamle BMW F800GS Trophy 2012 var ferdig hos MCOslo. Selv om Hardangervidda og strekningen Aurland – Hol hadde kolonne kjøring var Hemsedal åpent når jeg kjørte over sist uke. Turen var udramatisk og eneste ‘spenningen’ var en betong bil som hadde veltet på Gol.

Betongbil-fører klarte seg
Betongbil-fører klarte seg

 

Dagene på Østlandet ble brukt til å treffe noen gamle kjente og ett stopp hos Stirling Station for å kjøpe meg en ny hatt 🙂 Siden han som driver Stirling Station er fra Australia hadde jeg håpet på Australske hatter av kenguruskinn siden det er slike hatter jeg liker men endte like vell opp med en svart hatt av okseskinn sydd i Pakistan. Tror den gjør nytten 🙂

 

Tirsdag ettermiddag kom det melding fra MCOslo om at sykkelen var klar så onsdag reiste jeg ned for å hente den.

BMW F800GS Trophy
BMW F800GS Trophy


Den var fortsatt skitten etter de siste etappene i Syd Amerika men med tanke på alt hva denne sykkelen har vært med på føler jeg at det er litt av sjarmen. Og med Touratech bakdemper og ny adventure vindskjerm blir det artig å se om den har endret kjøreegenskaper.

BMW F800GS Trophy
BMW F800GS Trophy

 

Alu koffertene fungerer jo som støtfanger når man går på tryne så de har selvfølgelig noen merker men fungerer fortsatt. Den ekstra bensinkannen blir muligens ikke brukt med det første men uansett kjekt å ha hvis man skulle finne på noe som medfører lange strekninger utenfor tett bebygde strøk 🙂

BMW F800GS Trophy
BMW F800GS Trophy

 

Sykkelen trenger sårt nye dekk, bryteren til ekstralysene og selve GPS’n må monteres på nytt og dessuten må det monteres nytt instrument panel. Instrument panelet er dyrt men er tatt med i avtalen for kjøpssummen så det kom like vell ikke som noen overraskelse. Hvis jeg har maksimal flaks fungerer innmaten og da holder det å bare kjøpe instrument panel huset og det vil i så fall spare meg for mange tusen kroner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..