Da blir det en Wild West Tour i sommer sammen med JoyRides :-)

Det er ikke lett å spå fremtiden  men slik det ser ut nå blir det en tur til USA i sommer for å kjøre Wild West tur med JoyRides. Turen starter i Los Angeles, videre til Santa Monica Pier, Venice Beach, og så videre sydover til  San Diego. Videre går turen gjennom Calexico, Blythe, Oak Creek Canyon, Sedona,  Flaggstaff, Grand Canyon, Monument Valley, Mexican Hat, Goosenecks State Park, Natural Bridges National Monument , Glen Canyon, Lake Powell, Goblin Valley, Horseshoe Canyon, Bryce Canyons, Dixie National Forest, Zion, Las Vegas, Death Valley, Lone Pine, Lake Crawley, Mammoth Lakes, Yosemite, Golden Gate Bridge, San Francisco, Embarcadero, Golden Gate Bridge, San Francisco, Pacific Highway 1 syover til Monterey, Carmel, Big Sur, Santa Lucia Mountains, Solvang, Santa Maria, Santa Barbara, Malibu, Santa Monica og Venice Beach. Dvs at nå er vi tilbake i Los Angeles etter 16 dager på veien.

Wild West Map JoyRides
Wild West Map JoyRides

 

Virker som JoyRides har lagt opp en fantastisk Wild West tur, og selv om jeg har vært på flere av disse stedene ett par ganger tidligere blir det kjekt å komme tilbake. Nytt for meg blir Golden Gate Bridge og San Francisco. Her har jeg ikke vært tidligere så det blir spennende. Min oppgave blir å fungere som hjelpeguide for JoyRides på denne turen.

https://vimeo.com/147898704

 

Jeg gleder meg til en ny tur tilbake til US etter å ha vært hjemme i Norge i ett år uten å ha vært lenger enn til Sverige 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UncategorizedStikkord, Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..