Bare noen tanker

Det har vært mange følelser etter at jeg kom hjem til Norge igjen etter 10 mnd på veien. Komme hjem til familien igjen var utrolig kjekt og jeg har bestemt meg for at hvis det noen gang skulle bli en ny lang tur vil jeg ikke være like lenge vekk fra familien. Siden jeg ikke har klart å få meg en ny jobb blir det til at jeg bruker litt ekstra tid på å sjekke pc’en for å følge med på hvordan det går med de jeg møtte på turen. I løpet av de 2 siste ukene har 2 av de personene jeg traff i Mexico kommet frem til Ushiaia. Vi møttes altså i Mexico men de brukte ett år lenger på å komme til Ushuaia enn jeg gjorde.

Nate møtte jeg oppe i Copper Canyon og han kom frem til Ushuaia i går. Som en liten gest skrev han at han hadde brukt bloggen min under veis til å planlegge noen av sine stopp. Glad jeg kunne hjelpe og håper også andre kan ha nytte av bilder, videoer og tekst jeg la ut her på bloggen.

Nate TheNomad Allen
Nate TheNomad Allen

 

Ryen møtte jeg på flere forskjellige steder i Mexico og sist uke kom han også endelig frem til Ushuaia.

Ryan Tito Gritierez
Ryan Tito Gritierez

 

Hvis de velger å avslutte turen nå og reise hjem til USA igjen håper jeg de har noe å fylle livet med. Hvis ikke tror jeg de fort kan begynne å bli rastløse 🙂

Jeg har fått tilbakemeldinger både mens jeg var på tur og i etterkant at folk som fulgte med på bloggen. En av mine «følgere» døde dessverre rett etter at jeg hadde møtt henne og denne uken kom enda en trist nyhet. Enda en person som fulgte meg på turen har gått bort. Han skrev ett par kommentarer her på bloggen som gjorde inntrykk på meg og som jeg tenkte mye på i løpet av turen. Ord blir fattige…. R.I.P.

Broken Wings
Broken Wings

 

Men til helgen blir det en opptur å komme seg over fjellet og sjekke ut mc nyhetene for 2017. Jeg er ikke særlig flink til å leve i nuet, men det er muligens på tide å virkelig begynne å sette pris på de små ting.

MC messen
MC messen

Ride Safe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..