Kan Honda CRF1000L Africa Twin være en sykkel for meg?

Jeg er ikke en fyr som setter meg inn i alle mulige detaljer om alle mulige motorsykler. Mange kan mye mer enn meg og mange er flinkere enn meg til å håndtere sykkelen i all mulig terreng. Men nå som det er vinter og jeg i tillegg leter etter en ‘ny’ sykkel er anledningen der til å lære litt om andre sykler enn de jeg har hatt tidligere.

De siste årene jeg bodde på Østlandet var det viktig for meg å ha en sykkel som var bra på grus og skogsveier, men som også fungerte greit på lengre distanser på asfalt. Nå som jeg bor på Vestlandet hvor det finnes færre muligheter på utflukter i nærområdet til grus og skogsveier vil det bli viktigere å ha en sykkel som er en bra asfalt sykkel som også kan brukes på grus og skogsveier.

Så hvilke sykler vurderer jeg? For meg står det nok mellom BMW F800GS(A), BMW R1200GS(A), Honda CRF1000L Africa Twin, Triumph Tiger 800XC, Suzuki V Strom 1000, Ducati Multistrada og Yamaha Super Tenere. I tillegg finnes selvfølgelig KTM og Kawasaki men disse vurderer jeg ikke nå.

Så hva gjør man i denne jungelen av forskjellige sykler? Jeg har ikke mulighet til å teste alle disse syklene så jeg bruker Google og Youtube hvor jeg forsøker å lære av hva andre erfarer. Mange av videoene er nok lager av folk som blir sponset av leverandører så videoer laget av uavhengige er vell muligens de man bør ha mest tiltro til.

Her er noen av videoene jeg synes ga en del god info:

 

Honda CRF1000L Africa Twin med og uten DCT

 

Honda’s CRF1000L Africa Twin vs BMW’s F800GS vs Ducati’s Multistrada 1200 Enduro

 

Honda Africa Twin vs BMW vs Triumph vs KTM

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..