Ett år siden jeg kom frem til Ushuaia

For 2 dager siden (18 februar) var det eksakt ett år siden jeg kom frem til Ushuaia, Tierra del Fuego , Patagonia. Jeg hadde brukt 245 dager fra Prudhoe Bay i Alaska til sydspissen av Argentina. 3 mnd i USA og Canada, 3 mnd i Mexico og Sentral Amerika og 3 mnd i Syd Amerika. Med hyppige innlegg her på bloggen, flere tusen bilder og over 100 timer med video har jeg nok minner som varer livet ut 🙂

Ekstra artig er det også å se at mange andre også har glede av blogg innleggene og videoene.  Seer tid på +- 10.000 minutter pr mnd er faktisk blitt vanlig. For meg som ikke er noen ekspert på videoredigering, ikke har filmet noe som helst spektakulært men bare min hverdag på veien i nesten 10 mnd er det rart å tenke på at så mange andre synes dette er spennende å se på.  Bloggen blir først og fremst lest av Nordmenn mens videoene sees i hovedsak av Amerikanere.

Youtube statistikk
Youtube statistikk

Det å nå Ushuaia etter så lang tid på veien føltes fantastisk.  Før avreise og i løpet av turen hadde mange advart meg mot å ta denne turen. Mange av landene jeg skulle besøke ville være farlig for motorsyklister hvis man valgte å kjøre på avsidesliggende veier, risikoen for ran, kidnapping og mord var overhengende og i tillegg ville være egoistisk å utføre en slik tur i følge noen. Så hvis jeg skulle hørt på alle disse advarslene ville denne turen aldri blitt gjennomført. Jeg lyttet selvfølgelig til alle advarsler, men valgte deretter å gjøre mine egne valg basert på kunnskapen jeg etterhvert tilegnet meg. Ja det var noen ganger jeg følte meg usikker på om jeg var trygg, ja det var noen ganger jeg helt sikkert ikke var trygg, ja det var noen ganger kaldt, vått og varmt. Jeg så ulv, bison, bjørn, apekatter, sel, pingviner og mye annet og hva ville turen vært uten alle disse opplevelsene. Så til dere som møter folk som ønsker å følge drømmen, si noe inspirerende til de så de følger drømmen sin. Til de som har en drøm. gjør det.

Her er den filmen jeg laget den den dagen jeg kom frem til Ushuaia.

Og her er en serie med bilder jeg tok i perioden mai 2015 til mars 2016.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..