4 kommentarer på “Ikke alle er like seriøse dessverre

  1. Kan bekrefte dette med useriøse private selgere og forhandlere. Har lenge leitet etter sykkel Rett før jul så fant jeg sykkel i det jeg trodde var en butikk, men som i ettertid viser seg å ikke stemme. Vi avtalte kjøp og han skulle pakke sykkelen på palle for meg. Selger forsikret meg om at dette var en meget fin sykkel uten mangler. Dette stemte selvfølgelig ikke når jeg får sykkellen så viser det seg at feste for sidestøtte er knekt og tidligere eier har gjort et elendig forsøk på rep. På mange sykler ville ikke dette vert noe problem, men på min sykkel er den festa i motor blokka. Etter å ha fått hjelp av gode venner ser det ut til at jeg får løst problemet, har nå satt inn nye gjenger og venter bare på han som skal sveise. Det var også et par andre ting han «glemte», selvfølgelig svarer han verken på tlf eller mail. Jeg kontaktet Mobile.de uten at det hjalp noe.
    Butikken heter BT-Moto og ligger rett utenfor Munchen.

    • Dette er en av årsakene til at jeg insisterer på å hente sykkelen selv. Ett par tusen kr i bensin er billigere enn reparasjoner som må utføres i ettertid. Håper du kommer i mål uten flere ubehageligheter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..