Dag 1 En liten August tur som vi ikke vet hvor fører

Nå var jeg lei drittværet og bestemte meg for å ta meg en tur ett eller annet sted. Jeg har vurdert både Gibraltar og Nordkapp så hvor dette ender er ikke godt å si 🙂

Det ble ikke mange milene i dag men jeg kom meg i alle fall avgårde og det var det viktigste. Litt sen avgang pga at jeg måtte søke på ett par jobber pluss ett stopp hos Ride for å skifte dekk, olje og oljefilter.

Tvindefossen
Tvindefossen
Tistel Camping og Feriehytter
Tistel Camping og Feriehytter
Utsikt fra Tistel Camping og Feriehytter
Utsikt fra Tistel Camping og Feriehytter

Tok en liten video i dag for å vise litt om hvordan været og veiene er.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerStikkord, , 1 kommentar

En kommentar om “Dag 1 En liten August tur som vi ikke vet hvor fører”

  1. Fine omgivelser trass i regnet. Jeg må nok få meg en sykkel snart og bli med deg på tur. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..