En idiot på mc-tur/An idiot and his motorbike going abroad

Det er ikke meg det handler om denne gangen 🙂 En Nordmann som for øyeblikket er i Australia postet noen spørsmålHorizons Unlimited og fikk i svar at spørsmålene hans muligens kunne besvares ved å lese bloggen min. Personen som ga han dette tipset er en jeg traff på min tur.

Vi ble derfor sittende å taste litt på FB og forhåpentligvis klarte jeg å besvare de fleste spørsmålene.

Men poenget er at denne nordmannen som har en facebook side som heter En idiot på mc-tur/An idiot and his motorbike going abroad virkelig har lagt ut på en tur det står respekt av.

Kort fortalt: Reiste fra Norge i juli 2014. 3 mnd etterpå var han fremme i Thailand. Så vidt jeg vet oppholdt han seg lenge i Thailand, Laos og Kambodsja, 1 mnd i Malaysia, 3 1/2 mnd i Indonesia, før han i oktober kom til Australia. Etter en 10 ukers tur til New Zealand er han nå tilbake i Australia igjen og vurderer nå å shippe sykkelen over til Syd Amerika og kjøre nordover gjennom Syd og Nord Amerika.

Så Kurt hvis du leser dette. Jeg er misunnelig og har stor respekt for den turen du er ute på. God tur videre.

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UncategorizedStikkordLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..