Klar til avreise fra Anchorage :-)

Da er BMW F800GS’en som jeg brukte fra Alaska til Argentina i Anchorage igjen. Fikk mail fra Nikolai i dag hvor han skrev at de var klar til å reise fra Anchorage. Så for de som ønsker å følge med på reisen han man besøke siden de har laget på Instagram. Linken er her:  ridewithus_transamerica

De planlegger å bruke 6 mnd på turen. Selv brukte jeg nesten 10 mnd men jeg krysset også USA 2 ganger og brukte 6 uker i Mexico så hvis de ikke roter like mye rundt som det jeg gjorde vil nok dette gå bra.

Jeg synes det er kjempe kjekt at min ‘gamle’ reisevenn F800GS Trophy skal ut på denne turen igjen og kommer til å følge dem på reisen.

GOD TUR Espen og Nikolai. Ett eventyr venter på dere.

ridewithus_transamerica
ridewithus_transamerica

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UncategorizedLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..