2 kommentarer på “Jøssenam….. Gratulerer :-)

 1. Må fortsette med dette Jarle, ideelt så skulle du hatt både Norsk og Engelsk, men det blir rimelig mye «pes» – her kunne du sikkert fått støtte og litt pæng igjen for strevet om du undersøkte litt. Helt sikkert noen sponsorer som ville støttet deg og siden din. Da kunne du fortsatt og skrive videre i fremtiden – mot litt pæng igjen i boka. Norge i seg selv er jo verdt tilsvarende timer med video veit du 🙂

  Følger deg fortsatt jeg for min del.

  • Jeg hadde reklame på siden min men det kastet veldig lite av seg så dette fjernet jeg igjen. Man må ha mange lesere for at reklame skal bli lønnsomt.

   Det finnes så mange forumer og andre steder man kan diskutere ting at derfor blir denne siden bare en side hvor jeg deler min turer og erfaringer. Jeg kunne gjort det på FB eller noe tilsvarende hvor det sprer seg utover til alle og en hver men jeg velger å skrive på denne ene siden slik at de få som ønsker å lese kan oppsøke siden helt frivillig når de har tid og lyst.

   At du og noen andre synes det er kjekt å følge med er koselig. Det er det som motiverer til at det ikke bare skal være en privat side som bare jeg har tilgang til. Det er også noen utledinger som følger med og de bruker ofte en netteser som oversetter teksten. Det blir ikke korrekt, men til en viss grad får de med deg hovedbudskapet.

   Skrive Engelsk er uaktuelt, men å snakke Engelsk er ok selv om jeg vet at min Engelsk suger. Den er like vell god nok til at folk forstår.

Det er stengt for kommentarer.