Jøssenam….. Gratulerer :-)

Satt å vurderte om jeg skulle gjøre bloggen min ‘privat’ slik at den bare fungerte som min egen dagbok eller om den fortsatt skulle ligge på nettet tilgjengelig for andre som kunne være interessere.

Jeg så derfor litt på statistikkene på bloggen min og på Youtube kanalen. Bloggen er nå besøkt nesten 80.000 ganger av folk fra langt over 100 land, men det som overasket meg mest var statistikken på Youtube. Den kunne vise at det siste året er videoene mine spilt av over 21.500 ganger med en reel seertid på 72.000 minutter. Dvs at folk har sittet å fulgt med i 1200 timer på noe som bare skulle være min personlige ‘dagbok’. Så jeg kommer til å fortsette å filme litt, ta noen bilder og skrive noen ord når jeg er ute å triller på 2 hjul. Jeg kommer nok også til å fortsette å skrive på Norsk selv om mange av blogg besøkene og avspillingene er gjort fra USA, Mexico og Canada. Totalt var videoene spilt av fra 130 land men Norge sto for 50% av avspillingene.

De av dere som bare ville følge med på turen i 2015-2016 og som nå ikke ønsker å følge bloggen lenger kan ved ett par tastetrykk slutte å følge bloggen. Til dere som fortsatt vil følge bloggen kan jeg ikke love noen annet enn at jeg kommer til å oppdatere den videre fremover når jeg tar noen turer og jeg kommer til å fortsette med oppdateringen pr land for fjor årets tur.

 

Mano del Desierto, Hand in the desert, Antofagasta
Mano del Desierto, Hand in the desert, Antofagasta

2 kommentarer om “Jøssenam….. Gratulerer :-)”

 1. Må fortsette med dette Jarle, ideelt så skulle du hatt både Norsk og Engelsk, men det blir rimelig mye «pes» – her kunne du sikkert fått støtte og litt pæng igjen for strevet om du undersøkte litt. Helt sikkert noen sponsorer som ville støttet deg og siden din. Da kunne du fortsatt og skrive videre i fremtiden – mot litt pæng igjen i boka. Norge i seg selv er jo verdt tilsvarende timer med video veit du 🙂

  Følger deg fortsatt jeg for min del.

  1. Jeg hadde reklame på siden min men det kastet veldig lite av seg så dette fjernet jeg igjen. Man må ha mange lesere for at reklame skal bli lønnsomt.

   Det finnes så mange forumer og andre steder man kan diskutere ting at derfor blir denne siden bare en side hvor jeg deler min turer og erfaringer. Jeg kunne gjort det på FB eller noe tilsvarende hvor det sprer seg utover til alle og en hver men jeg velger å skrive på denne ene siden slik at de få som ønsker å lese kan oppsøke siden helt frivillig når de har tid og lyst.

   At du og noen andre synes det er kjekt å følge med er koselig. Det er det som motiverer til at det ikke bare skal være en privat side som bare jeg har tilgang til. Det er også noen utledinger som følger med og de bruker ofte en netteser som oversetter teksten. Det blir ikke korrekt, men til en viss grad får de med deg hovedbudskapet.

   Skrive Engelsk er uaktuelt, men å snakke Engelsk er ok selv om jeg vet at min Engelsk suger. Den er like vell god nok til at folk forstår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..