Da ble det en Powerbronze Comfort Seat

Som jeg har nevnt tidligere synes jeg ikke setet på R1200GSA var særlig mye bedre enn Touratech setet jeg hadde på min F800GS Trophy tidligere. Setet på R1200GSA er komfortabelt på den måten at det er mykt og fint men på en lang tur må man ha noe som er hardere og gjerne litt mer passformet.

Så i dag ble det montert Powerbronze Comfort Seat på min BMW R1200GSA.

BMW R1200GSA Powerbronze Comfort Seat
BMW R1200GSA Powerbronze Comfort Seat

 

Jeg synes også fargene passet greit til sykkelen.

BMW R1200GSA Powerbronze Comfort Seat
BMW R1200GSA Powerbronze Comfort Seat

 

Så nå gjelder det bare å ta seg en litt lengre tur for å sjekke om forskjellen virkelig er skikkelig merkbar.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW R1200GSA SOLGTStikkord, ,