BMW Motorrad’s R 5 Hommage concept bike

BMW Motorrad's R 5 Hommage concept bike celebrates the 80th anniversary of its iconic R 5 model.

Fant dette bildet på nettet i dag av en BMW R-5. Synes det var så stilig at jeg måtte legge det ut 🙂

BMW Motorrad's R 5 Hommage concept bike celebrates the 80th anniversary of its iconic R 5 model.
BMW Motorrad’s R 5 Hommage concept bike celebrates the 80th anniversary of its iconic R 5 model.

At the Concorso d’Eleganza Villa d’Este, held in Cernobbio, Italy, on the picturesque shores of Lake Como, BMW Motorrad marked the 80th anniversary of its R 5, an iconic model with a lightweight frame based on the company’s 500cc factory race bike, by unveiling a one-off concept called the BMW R 5 Hommage.

The heart of the R 5 Hommage is a true piece of history—an original 500cc boxer twin that was damaged in a race. Brothers Ronny and Benny Noren, who have been building custom bikes for more than 30 years, made everything else from scratch.

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UncategorizedStikkordLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..