Anita Yusof fra Malaysia

Da jeg var i Syd Amerika møtte jeg ett par ganger på ei dame som heter Anita Yusof. På bloggen skriver ho bl.a. om problemer på grenseovergangen i Argentina/Chile og videoen viser veiene og været de siste dagene ned mot Ushuaia. Jeg traff henne bl.a. på grensen hvor ho hadde problemer og senere samme kveld overnattet vi på samme biker hotel. Vi kom også ned til Ushuaia samme dag. For de som liker å følge med på slike reiseblogger kan jeg oppfordre til å lese litt av hennes opplevelser her. Etter at ho reiste fra Argentina (ho fraktet også sykkelen fra Dakar Motor) fløy ho sykkelen til London og fortsatte turen gjennom Europa.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..