Meguiars Metal Polysh på BMW sine alu kasser

BMW R1200GSA Alukoffert_3

Selv om jeg så langt er meget fornøyd med min nyinnkjøpte 10 år gamle BMW R1200GSA har alu kassene fått litt medfart. Spesielt toppkofferten bar preg av at den var 10 år gammel og ikke fått like mye omsorg som resten av sykkelen.

Med en så godt holdt sykkel hadde jeg lyst til å se om jeg kunne får koffertene til å skinne også. Etter å ha testet noe jeg hadde her hjemme endte jeg med å kjøpe meg en boks med Meguiars Metal Polysh. Den har ingen slipemidler noe som er viktig siden disse alu koffertene mest sannsynlig er eloksert aluminium.

Meguiars Metal Polysh
Meguiars Metal Polysh

 

Før jeg begynte å bruke Meguiars Metal Polysh på topp kofferten så den slik ut. Den er 100% ren, men har altså merker som har trekt inn i den elokserte aluminiumet.

BMW R1200GSA Alukoffert_2
BMW R1200GSA Alukoffert_2

 

Etter ca 15 minutter arbeid så kofferten slik ut. Som man ser meget mye bedre men den har fortsatt ett par områder hvor jeg var redd for at det ikke ville være mulig å få renset den skikkelig.

BMW R1200GSA Alukoffert_2
BMW R1200GSA Alukoffert_2

 

Men etter ytterligere 10-15 minutter kunne jeg se at selv de områdene hvor det virket veldig korrodert også var mulig å hente frem glansen igjen. Så nå vet jeg i alle fall at det er mulig så det er bare å sette av noen timer så vil også koffertene skinne like bra som sykkelen 🙂

BMW R1200GSA Alukoffert_3
BMW R1200GSA Alukoffert_3

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..