Den rakkeren stjal kameraet mitt

Jeg tok meg en tur ned til Hopsundet på Reksteren igjen og også denne gangen var reven rundt huset til Nils. Vi hadde en pose potetgull på terrassen og ett øyeblikk vi ikke var tilstede stjal selvfølgelig reven posen og strødde potetgull over hele terrassegulvet. Og etter at jeg hadde tatt noen bilder av rakkeren og la fra meg kameraet på bakken stakk han faktisk av med hele kameraet. Han slapp det heldigvis igjen før det ble ødelagt etter å ha blitt dratt bortover bakken så jeg kunne vise frem noen bilder av rakkeren 🙂

Mikkel rev, Hopsundet, Reksteren
Mikkel rev, Hopsundet, Reksteren
Mikkel rev, Hopsundet, Reksteren
Mikkel rev, Hopsundet, Reksteren
Mikkel rev, Hopsundet, Reksteren
Mikkel rev, Hopsundet, Reksteren
Mikkel rev, Hopsundet, Reksteren
Mikkel rev, Hopsundet, Reksteren
Mikkel rev, Hopsundet, Reksteren
Mikkel rev, Hopsundet, Reksteren

 

Og siden jeg var ute å luftet meg litt på 2 hjul tok jeg en liten video snutt også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..