2 kommentarer på “2 uker hjemme i Norge. Mandag skal jeg hente sykkelen

 1. Hei Jarle 🙂

  Jeg kjenner jo ikke deg, men ville bare få si velkommen hjem igjen! Og så må jeg få takke for mye morsom og interessant lesning, og bilder fra din herlige tur på to hjul. Jeg har misunt deg lenge..

  Jeg har jo fulgt en del av rapportene dine – ikke alle, har hatt litt annet å gjøre, og det er jo rimelig mange, hehe.. – du burde jo for søren lage en bok, med bilder og reiseopplevelser! Seriøst – ta kontakt med et forlag, sånt selger!

  Flott reise, masse gode opplevelser, du er en heldig mann!

  Lykke til med «landingen» – det er vel rimelig mye «jetlag» i hodet når du skal akklimatiseres igjen, tenker jeg.. Ønsker deg en god påske!

  Mvh. Trygve Lange-Nielsen, Nesodden.

  • Takk for koselig hilsen.
   Det er veldig kjekt å få tilbakemeldinger og hyggelig at også andre kan ha glede av min lille reiseblogg. En bok tror jeg ikke det blir men jeg kommer i alla fall til å lage noen oppdateringer i etterkant som jeg også kommer til å dele her på bloggen. Oppsummeringen om USA regner jeg med kommer om noen dager.

Det er stengt for kommentarer.