Årets første 250 km unnagjort :-)

Som så mange andre (regner jeg med) ble det en tur ut på veiene denne helgen. For min del ble det året første tur og det er jo alltid litt spennende. Avtalte med Jonny om å møte han nede på Frogner klokken 11, for så å legge turen innover i østfold på asfalterte veier. Temperatur lå på 2-7 grader å vi valgte østsiden av Øyeren, tok av mot Askim på Skjønhaug, videre til Solbergfoss hvor det ble en pause på Spydeberg siden.

Årets første mc tur
Årets første mc tur

 

Så ble det en tur ned til modern for å få kaffe og boller før turen gikk i retning Skiptvet, men tok av å kjøre ned til Vamma Kraftanlæg.

Årets første mc tur
Årets første mc tur

Den er mulig det er pga. at min far, bestefar og onkel jobbet på en kraftstasjon at jeg synes disse bygningene er majestetiske, men at de i alle fall er massive kan ingen nekte for.

Årets første mc tur
Årets første mc tur

 

Så var det å kjøre opp til Askim, Solbergfoss, å Stegenveien videre opp til Enebakk, Lillestrøm og Mogreina.

I tillegg til at jeg fikk tatt men en prøvetur på BMW’en fikk også det nye mc utstyret testet seg. Kommer til å oppsummeringen av utstyret i ett eget innlegg.

Årets første mc tur
Årets første mc tur

 

Jonny filmet litt også. Som man ser er veiene tørre og fine men spesielt på småveiene som var smale, svingete og bratte lå det mye grus på asfalten. Her skal man være våken for ikke å velte. Så kjør forsiktig folkens.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..