Kingston 64GB microSDXC

Planen er jo å ha med ett Canon PowerShot  SX50-HS kamera pluss ett GoPro Hero 3 video kamera og da er jo ekstra minnebrikker  noe å tenke på. Minnebrikker er jo ikke det dyreste man må kjøpe til en slik tur, men det er jo ett poeng å spare de stedene man kan spare.

Selv kjøpte jeg minnekort hos Dealextreme. Det kule med Dealextreme er at frakten er gratis og når ett Kingston 64GB microSDXC koster ca. 125kr mindre enn på Norske nettider (pluss frakt) så velger jeg heller i handle hos Dealextreme. Det kan godt hende at Kingston 64GB microSDXC ikke er verdens beste minnekort, men jeg satser på at det er godt nok til en amatør som meg.

Det man skal være litt observant på er at når man handler hos f.eks, Dealextreme er at man holder seg under summen som gjør at man slipper ubehagelige ekstra utgifter når man henter pakken på posten. Nå som jeg har fått det første minnekortet bestiller jeg snart ett til slik at jeg har ett par stk i veska i tillegg til de jeg allerede har. Portoen er jo uansett gratis så å stykke opp bestillingen i flere forsendelser er ikke noe problem 🙂

Kingston 64GB microSDXC
Kingston 64GB microSDXC

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UtstyrStikkord, , , , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..