Boots apoteket på Kløfta hjalp meg å lage ett Emergency kit

Var en tur på Boots apotek  på Kløfta i dag for å få hjelp til å lage ett Emergency kit. Størrelse er selvfølgelig en viktig sak uansett hva man skal ha med seg, men sikkerhet er også viktig. Kirurgi på egenhånd er utelukket så satser på de mest vanlige ting som kan oppstå.

En Kvikk Sårpakke må man selvfølgelig ha med. Skulle det bli behov for flere plaster får man kjøpe litt mer under veis.

Emergency kit bag
Emergency kit bag

 

I tillegg kjøpte jeg en rull med Tensoplast. Hvis det ikke slutter å blø med disse tingene får vi lukke det med en glødende kniv. Det har jeg sett at man gjør på film  🙂

Emergency kit
Emergency kit

 

I den grad man har fått støv eller andre uhumskheter enten i sår eller på øynene er en 20pk med Drop it greit å ha.

Emergency kit
Emergency kit

 

Pga. at jeg har begynt å bruke linser i forbindelse med denne turen kjøpte jeg også 2pk med Systane øyedråper. De hører gjerne ikke hjemme i ett Emergency kit med det er i alle fall der de ligger foreløpig.

Emergency kit
Emergency kit

 

En annen ting som muligens ikke hører hjemme i ett Emergency kit er Dr Greve Pharma renseservietter. Selvfølgelig er det viktig å være ren på hendene når man skal behandle sår, men våtservietter vil nok bli brukt hver dag. Men pr i dag ligger de iEmergency kit’et så får vi se hva som skjer etter hvert.  

Emergency kit
Emergency kit

 

Å forstue tommel eller håndledd når man går på trynet kan fort skje så en mulighet til å bandasjere litt blir også en del av Emergency kit’et. Så derfor ble det en rull med Crepe Bandage – Elastisk bandasje 7,5cm.

 

Emergency kit
Emergency kit

 

Flis i finger, grus i sår eller andre ting kan også skape behov for en pinsett.

Emergency kit
Emergency kit

 

Utover ting man kan trenger når noe har gått galt kan det også være greit å ha visse ting som enten lindrer smerte eller stopper andre ubehagelige ting. Så en pakke med Paracetamol 500mg er kjøpt inn.

Emergency kit
Emergency kit

 

Mulig det var litt pinglete å kjøpe Xylocain salve men den var så liten den ble også med på handlelisten 🙂

Emergency kit
Emergency kit

 

Mageproblemer kan oppstå og når det oppstår har det en tendens til å sette personen helt ut av spill for noen dager. I følge en hyggelig og kunnskapsrik Boots ansatt anbefalte hun på det sterkeste en pakke med Imodium. Det skulle vist sette en skikkelig stopper for en mage i opprør.

Emergency kit
Emergency kit

 

En ting jeg har tenkt litt på er hvordan støvlene mine vil bli etter å ha hatt beina nedi der hver eneste dag over en så lang periode. Eller rettere sagt hvordan beina vil se ut etter å ha vært i støvlene over en så lang periode. Endte derfor opp med å kjøpe en tube med Lamisil Liniment.

Emergency kit
Emergency kit

 

Det aller siste jeg kjøpte var rett og slett en myggspray. Om den vil fungere på malaria myggen er ikke godt å si, men da får jeg i alle fall satse på at malaria tablettene gjør nytten.

Emergency kit
Emergency kit

 

Selv om jeg vurderer å ta våtservietter og øyedråpene ut av selve Emergency kit’et fikk jeg faktisk plass til alt i vesken på 2,3 liter. Vesken er nok «vanntett», men den første regnskuren vil vise om jeg må flytte Emergency kit’et til ett annet sted på sykkelen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..