PRIMUS OmniFuel – incl. Fuel bottle

Jeg fikk 3 flott julegaver dette året som alle tre var rettet mot turen i 2015. Den ene gaven var en……….

Primus OmniFuel incl Fuel bottle
Primus OmniFuel incl Fuel bottle

Her er hva Primus selv skriver:

PRIMUS OmniFuel – incl. Fuel bottle

Artikkelnummer:P328985

Testvinner Primus Omnifuel. Primus sitt mest utprøvde produkt har nå blitt enda bedre. Kjøkkenet er svært avansert både i funksjon og materialer. OmniFuel er konstruert for å tåle krevende forhold, ekstreme høyder og både lave og høye temperaturer

Primus sitt mest utprøvde produkt har nå blitt enda bedre. Kjøkkenet er svært avansert både i funksjon og materialer.
OmniFuel er konstruert for å tåle krevende forhold, ekstreme høyder og både lave og høye temperaturer.
OmniFuel er et robust kjøkken som fungerer med gass, bensin, diesel, parafin og til og med flydrivstoff.
Med det separate håndtaket fininnstiller du flammen til nøyaktig den varmen du ønsker. ErgoPump, multi-verktøy med integrert rengjøringsnål, nylon veske, vindbeskyttelse og varmereflektor er inkludert.Også flaske til brennstoff.
Primus OmniFuel har vunnet flere priser

Primus omnifuel har vunnet en rekke priser opp igjennom årenem og er bl.a kåret som ´Gear of the year´´ av det tyske bladet outdoor alle årene fra 2002 til i dag.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UtstyrStikkord, , , , , , ,