Stille og rolig søndagstur

Pga jobbing både lørdag og søndag formiddag var planen en stille og rolig søndagstur på asfalten. En del mil på asfalten ble det men til slutt kjøre vi inn på veien inn til Gullverket. Her hadde ingen av oss kjørt tidligere, og overraskelsen ble stor når vi fant ut at her fantes ett større utvalg av grusveier.

Jonny kjøre sin nyinnkjøpte BMW F800GS

BMW F800GS på Gullverket (1)
BMW F800GS på Gullverket

 

Og jeg kjørte min BMW F800GS Trophy som har fått gult beskyttelsesglass foran lyktene fra MCSafe

BMW F800GS på Gullverket (2)
BMW F800GS Trophy på Gullverket

Klokken var såpas mye denne dagen at vi ikke fikk sjekket samtlige veier her opp, så vi ble enig om at hit måtte vi snart ta turen igjen.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..