Jessheim – Seljord – Egersund

Satt å tittet på både Storm og Yr fredag kveld og så for meg at de neste dagene skulle bli meget våte. Lørdag morgen ble som værmeldingen hadde spådd så regntøyet ble satt på før avreise. Det var heldigvis bare ett lett regnvær og regntøyet vet jeg fra tidligere er ett godt regntøy så når jeg i løpet av noen mil opplevde at regnværet ga seg ventet jeg bare i spenning på når det skulle begynne igjen.

Første delen av turen bruker normalt sett å være kjedelig siden transport etappen til Drammen bare er motorvei, men denne gangen hadde jeg lagt opp en litt annen rute.

Av en eller annen grunn fant jeg plutselig ut at jeg skulle ta Ring2 i stede for å kjøre den vanlige veien. Kartet på Mitt findmespot.com kart viser ikke så tydelig hvilken vei jeg kjørte. Hvorfor skal være usagt siden dette er første gang jeg bruker SpotGen3 men tror veiene jeg valgte ut fra Oslo var FV203 og 282 ned til Drammen. En rute som helt klart kan anbefales i stede for å ligge å dunke på motorveien.

Etter Drammen ble det Fv36, FV51, FV66, FV73, FV286, På utsiden av Kongsberg ble det til at jeg tok E134 til Notodden hvor det ble tid til en av mange pauser.

Har flere ganger tenkt å tatt FV152 over til Bø i Telemark så denne gangen kjørte jeg videre på E134 til Seljord hvor det ble en overnatting på Seljord Motell. Motellet er ikke av de mest fancy hotellene, uten internett og med bare NRK1-2 og 3. Oppholdsværet hadde vart omtrent hele dagen og regnværet som var meldt kom i alle fall andre steder enn der jeg var. Tror jeg må begynne å tippe lotto 🙂

Søndag skulle værmessig bli like bra som lørdagen. Det kom noen få regnbyger å løpet av dagen, men de var av så lett karakter at jeg satt bare på meg regntøyet en eneste gang og det kunne fjernes igjen ett noen mil.

Siden jeg også i dag bare skulle gjøre unna noen få mil var det bare å ta det med ro, nyte dagen, ta pauser, lese, spise og slå av en prat med andre mc folk. Vell fremme i Egersund hadde Grand Hotell bare rom for en enkel natt, å siden jeg skal være her til onsdag endte jeg til slutt opp med en hytte rett på utsiden av Egersund.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..