På mc tur med Marcus

Onsdag kom endelig Marcus på besøk. Dette bildet hvor Nina, Zulu og Marcus var på tur var litt spesielt 🙂

På tur med Marcus (1)

 

Marcus og jeg har lenge snakket om å ta en camping tur på mc og fredag etter jobb pakket vi sykkelen og dro.

Jonny ble også med noen timer og fikk filmet litt at turen.

Vet ikke hvor mye det synes på filmen men ca 3min og 50 sek. ut i filmen kom vi til en strekning på mange kilometer med skikkelig tyky lag med rullegrus. Med asfalt dekk, bagasje og en passasjer man ikke ønsket skulle bli redd etter skadet gikk det rolig for seg. Men jo mer rolig man kjører og vanskeligere blir det å håndtere underlaget. Heldigvis gikk det bra, men dagen etterpå gikk vi i bakken nettopp på denne veien. Heldigvis var farten meget lav, så ikke noe dramatiskt skjedde.

 

Vi tok av ved Skjervatråkket og kjørte videre opp gjennom en flott natur men grusveier, sauser, kuer, små pærler som på bildet under hvor man bare må ta en pause og nyte roen.

På tur med Marcus (2)

 

Etter som jeg har vært her flere ganger tidligere hadde jeg sett meg ut ett sted på forhånd hvor jeg håpet Marcus ville like seg. Innen jeg hadde fått begynt å ta bagasjen av sykkelen var Marcus ute av mc dressen og fått på seg badebuksen 🙂

På tur med Marcus (3)

Teltet ble slått opp og vi ble enige om hvor det skulle plasseres.

På tur med Marcus (4)

Ser ut til at Marcus var fornøyd med resultatet 🙂

På tur med Marcus (5)

En viktig aktivitet når man er på camping er selvfølgelig fisking. Første kastet ga ikke noe fisk………..

På tur med Marcus (6)

….. men derimot fikk vi snart floke 🙂

På tur med Marcus (7)

Siden det ikke så ut til å bli fisk til kvelds begynte Marcus å lure på om det var på tide å åpne nød provianten. Lys lapskaus med ekstra pølser i pluss litt skive.

På tur med Marcus (8)

Dermed var det bare å vente til maten var ferdig kokt.

På tur med Marcus (9)

En annen viktig camping aktivitet er selvfølgelig bålbrenning 🙂 Marcus er en ung herremann med masse energi så det å leite etter noe som kunne brenne trengte vi ikke diskutere hvem som skulle gjøre. Denne oppgaven tok Marcus deg av samtidig som han la sjelen i at bålet skulle brenne godt og lenge.

På tur med Marcus (10)

Neste morgen snakket vi litt om å reise videre eller å bli her og konklusjonen var at vi skulle bli. Etter en liten handletur ned til Gran fant vi ut at det var tryggest å flytte teltet. Å etter at teltet var flyttet hang vi opp presenningen for å beskytte oss mot regnværet som vi fryktet snart skulle komme.

På tur med Marcus (12)

 

Å etter litt mat hvor Marcus hadde bestemt at vi skulle ha «Trønder sodd»……………

På tur med Marcus (13)

……… var Marcus i gang med de siste detaljene på den nye camp plassen. Dette lille grantreet som sto rett forran inngen vår kunne selvfølgelig ikke ha kvister som var i veien for oss når vi skulle ut og inn av teltet.

På tur med Marcus (14)

 

Presenningen var en bra investering for mens vi satt ved bålet denne kvelden begynte det å regne. Hvor lenge det holdt på utover natten vet vi ikke men til tider bråkte det kraftig i presenning taket og heldigvis hadde vi gjort en skikkelig jobb. Neste morgen var alt vi hadde like tørt, presenningen hang der den skulle være og Marcus kunne nyte morgen med å lese litt Donald 🙂

På tur med Marcus (16)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..