20 Mai 2014. Nordsjøvegen mellom Kristiansand og Stavanger

Hadde en flott tur i dag på Nordsjøvegen mellom Kristiansand og Stavanger.

Kart Nordsjøvegen
Kart Nordsjøvegen

Turen mellom Kristiansand og Stavanger bruker vell en normalt trafikkert dag å ta ca. 3 timer, men jeg klarte å bruke ca 8 timer. Vei-numrene trenger jeg ikke ramse opp siden dette står på kartet og så veldig mye tekst er det ikke nødvendig å skrive siden jeg føler at bildene taler for seg selv.

Her er Trophy’en avbildet på Lindenes.

BMW F800GS på Lindesnes fyr
BMW F800GS på Lindesnes fyr

Og siden målet var å besøke nye steder måtte jeg selvfølgelig også besøke Lista fyr 🙂

BMW F800GS Trophy på Lista fyr
BMW F800GS Trophy på Lista fyr

Siden turen tok 8 timer var det selvfølgelig pga. at det også ble tid til noen stopp under veis.

BMW F800GS langs Nordsjøvegen
BMW F800GS langs Nordsjøvegen

Så innen jeg kom til Jæren gikk solen ned 🙂

BMW F800GS på Jæren langs Nordsjøvegen
BMW F800GS på Jæren langs Nordsjøvegen

Jeg fikk også filmet litt men siden jeg hater å sitte å redigere disse filmene og at jeg i tillegg sitter på ett dårlig hotell nett gjør at denne får komme senere (i kveld muligens).

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..