20 Mai 2014 ble det kjøpt BMW Stiefel Gravel boots

Sist gang jeg var i Kristiansand ble det kjøpt BMW Rallye GS Pro Boots.

BMW Rallye GS Pro Boots
BMW Rallye GS Pro Boots

Men disse blir ikke brukt til vanlig landeveiskjøring. Så siden de Halvarssons støvlene jeg har begynte å lekke sist sesong var det på tide å sjekke om Motorteknikk i Kristiansand hadde ett godt tilbud denne gangen også http://motor-teknikk.no/

Så siden sjefen selv (tror jeg) prutet ned prisen  for meg endte jeg opp med BMW Gore Tex Stiefel Gravel boots.

 

BMW Stiefel Gravel boots
BMW Stiefel Gravel boots

De er i alle fall meget gode å gå i, så da får vi håpe at de faktisk er vanntette også. Hvis ikke lovet jeg å gi de en tilbakemelding 🙂

BMW Stiefel Gravel boots
BMW Stiefel Gravel boots

Det kom noen regnbyger her i Stavanger i dag, men når jeg kjørte til hotellet var det opphold og uansett bare noen minutter å kjøre så de fikk ikke testet seg i dag. Er jeg heldig tar det lang tid før jeg finner ut av det 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..