18 Mai 2014 Mogreina – Kristiansand

Turen i dag skulle gå til Kristiansand. I utgangspunktet er veiene sørover til Kristiansand gørr kjedelig, og jeg valgte motorveien til å begynne med for å få unna noen mil, men når jeg kom til avkjøringen til Siljan hadde  jeg fått nok. Dermed ble det litt roligere tempo og man kunne nyte dagen.

 

 

På vei mot Siljan
På vei mot Siljan

 

Etter at jeg kom ut på hovedfartsåra igjen etter Porsgrunn, var det ikke lenge før jeg ble rastløs og ville teste flere småveier. Jeg vet fra tidligere at sykkelveien ned til Arendal er flott å kjøre på i stedefor å ligge sammen med alle trailere, biler, og andre mc’er så derfor var det på tide å svinge av igjen.

På vei mot Arendal
På vei mot Arendal

 

I nærheten av Arendal fant jeg en vei som jeg ikke husker hva het, men i følge himmelretningen så den ut til å føre i riktig retning.

På ville veier
På ville veier

Jeg kjørte og kjørte, og gps’en ville hele tiden at jeg skulle snu. Men den rekalkulerer sikkert en ny vei når jeg har kjørt langt nok tenke jeg og kjørte videre. Til å begynne med hadde jeg sola på høyre side så han jeg den plutselig rett foran meg og til slutt var den bak meg. Dermed pekte kompassrosa nordover, gps’en mente fortsatt at jeg skulle snu, veiene ble smalere og smalere, det ble lengre og lengre mellom bedehusene og til slutt………. Tja, der stoppet veien gitt 🙂 Dermed var det bare å snu, men det positive var at jeg fikk se alle postkassestativene fra andre siden og jeg kunne kjøre svingene i motsatt retning 🙂

En kjekk dag, fint vær, turen tok mange flere timer enn gps’en hadde beregnet, og nå står sykkel godt parkert i hotell garasjen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..