Dag 2 LA til Del Mar Hotell Indigo

Da var dag 2 også over og turist livet har begynt 🙂

Sjekket ut Sheraton http://www.sheratonlax.com/gallery ved 10 tiden etter en overraskende god frokost. Det eneste negative var at den var overraskende dyr også 🙂

Hentet Electra Glide’en……………

Dag 02 (05)

hos Eaglerider http://www.eaglerider.com/ på samme sted som vi leverte syklene inn i 2007 …………………..

Dag 02 (01)

og endte opp med å kjøre i retning av San Diego. Opprinnelig plan var å tilbringe dagen i LA men når trafikken ble for hysterisk orket jeg ikke mer og måtte komme meg ut av eksosgryta. Får heller tilbringe litt mer tid i LA når vi kommer tilbake.

Kjørte ett stykke ut av LA på interstate5 før vi svingte av ved Dana Point hvor vi fant en strand vi tilbragte ett par timer på. http://www.danapoint.org/

Så ble det litt mix av veier videre sydover, og endte til slutt opp på Hotell Indigo i Del Mar 30 km nord for San Diego.

http://www.ihg.com/hotelindigo/hotels/us/en/del-mar/sandm/hoteldetail?cm_mmc=mdpr-_-GoogleMaps-_-in-_-sandm

Dag 02 (19)

Her tenkte vi å bli i 2 netter så i morgen blir nok mesteparten av dagen brukt på stranden. Etter dette vil turen gå litt mer inn i landet.

Tilsammen kjørte vi 190km i dag.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2013 MC tur i USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..