Dag 1 Gardermoen – Munich – Los Angeles

Da var første dag unnagjort.

Dag 01

Reiste 1155 fra Gardermoen og landet i Munich 1410. Så var det å finne flyet til LA som skulle gå 1555. Etter å ha vist passet og andre papirer 3 ganger var vi fremme ved gate’en. Reisen videre til LA er ikke mye å prate om. 12 timer i ett flysete er aldrig kjekt men etter å ha sett noen filmer klarte jeg til slutt å sove ett par timer.

Sheraton gateway Los Angeled lå bare noen kilometer fra flyplassen så taxituren gikk kjapt men minste prisen er like vell 19 USD så sjåføren lurte nok litt på hvorfor vi ikke tok gratis buss 🙂

I morgen plukker vi opp sykkelen så får vi se hva dagen bringer.

Jarle Eek

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2013 MC tur i USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..