Dag 3 Del Mar

Dagen i dag er vell ikke så mye å fortelle om. Har ikke en gang sitte på sykkelen 🙂

Begynte dagen med å gååååå på butikken for å kjøpe litt småtteri til kjøkkenet på hotellrommet. Så selv om vi bare hadde micro så hade vi begge 2 lyst på kokt egg. Men selv om vi kjøpte 12 egg ga vi opp etter 2 eksplosion. Utrolig hvordan en micro kan se ut etter art ett egg har eksplodert. Tror vi må sende en sms til Hellstrøm.

Så var det å gåååå til stranden. Selv om stranden var flere mil lang var det hele tiden en bakke på 20 meter ned til stranden fra der vi var, men etter en god spasertur, var vi omsider fremme. Dermed var årets første bad et faktum.

Tilbake på hotelet var det bare å komme seg i dusjen, for så å finne baren. Så nå har vi sittet her noen timer, drukket litt, spist litt, drukket litt, diskutert litt, drukket litt, pratet litt med noen besøkende, drukket litt og fått regningen som vi ikke har turt åpne enda. Dere har vell nettopp stått opp, men vi får vell snart legge oss.

Jarle Eek

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2013 MC tur i USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..