Dag 9 Utah is awsome :-)

Om det var en flott dag på vei opp til Mexican Hat ………………………….

wp 001681
wp 001681

……………….skulle denne dagen bli enda bedre. At vi har flott natur og flotte fjell i Norge er udiskuterbart, men USA har også flotte fjellpartier. Selv har jeg ikke vært i Utah før men her kunne jeg vært noen uker til. Spesiellt hvis man hadde hatt en GS eller tilsvarende.

I dag begynte vi med ett lite stykke på 163 før vi svingte inn på 261. Dette var en vei jeg hadde sett meg ut tidligere og etter å ha snakket med en old timer på en gammel Honda i går som også anbefalte denne vegen var jeg ikke i tvil. Veien var bratt …………………..

Dag 09 (27)

…………….svingete, bakker, smale veier, og t.o.m. noen mil med grusvei.

Dag 09 (57)

Sykkelen vi kjørte var muligens ikke den best egnede til denne strekningen, Anja synes muligens valget av vei var litt vell dristig men jeg koste meg opp grusbakkene med 300gr. svinger og flott utsikt.

Dag 09 (41)

Enkelte steder var det overhengende fare for å få en stein i hode 🙂  Godt vi bruker hjelm 🙂

Dag 09 (50)

Etter 261 svingte vi inn på 95. Naturen eller rettere sagt fjellformasjonene og canyonene var fortsatt flotte ……………………………

Dag 09 (65)

…………………….men pga at jeg var dum nok til å ikke fylle bensin i Mexican Hat begynte jeg å svette ekstra når jeg så på bensinmåleren. Heldigvis så jeg ett skilt ned til Lake Powell hvor det fantes en liten butikk og en bensinpumpe. Dagen var reddet 🙂

Her kom vi også i snakk med 2stk som kom sykklende.

Dag 09 (68)

De hadde sett det Norske flagget vi har montert på HD’en. Jenta som kom inn i butikken først hvor vi satt og fikk i oss litt veske fortalte på gebrokkent norsk at kjæresten som fortsatt var ute var Norsk og derfor kunne ho også litt norsk. Når han kom inn kunne han fortelle at moren var norsk, faren var fra Canada og de bodde nå i Canada. Selv hadde han bare bodd ett par år i Norge som liten. Nå holdt de på med en 3mnd sykkeltur hvor de skulle krysse USA og ende opp hjemme i Canada. Vi som kjører MC kunne nok ønsket oss større bensintank men for disse folkene handlet det om å kunne frakte med seg mest mulig vann. Siden vi møtte disse folkene i Glen Canyon og vi selv merket hvordan solen stekte, kan vi bare tenke oss hvordan de hadde det.

Turen for vår del gikk videre på 95 ……………………………….

Dag 09 (71)

……………………………..til Hanksville hvor vi tok inn på 24 …………………………

Dag 09 (74)

…………………………….og stoppet noen km før Torrey.

Dag 09 (77)

Etter en dukkert i svømmebassenget var det ut å finne ett vannhull med matservering. Den jobben klarte vi bra. Hotellrommet har balkong med utsikt rett mot fjellene så jeg gleder meg til å våkne i morgen å ligge i sengen å nyte utsikten.

Dag 09 (99999178)

Folk er generelt nysgjerrige når de ser en MC med Norsk flagg og slår gjerne av en prat, kommer med tips eller bare vil sjekke om de kan bidra med noe.

Etter 9 dager på tur er vi eksakt der vi har planlagt å være, og siden vi har funnet ut at vi skal droppe San Fransisco skal vi bruke 2 dager ned til Las Vegas. Dvs at Interstate et utelukket og i følge lokalkjente er veien jeg har valgt gjennom Bruce Valley enda bedre enn de veiene vi har kjørt på i dag 🙂

AWSOME 🙂 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..