Dag 10 Hurricane i Utah

Våknet opp til en flott utsikt fra rommet …………………………..

Dag 10 (02)

………………………………….. og kom oss avgårde i skapelig tid i dag hvor temperaturen fortsatt var rundt 18-20 grader. Tok av fra 24 etter noen få km og svingte inn på hw12 som plutselig ga oss Norske fornemmelser.

Dag 10 (03)

Her var det grønne bakker, svinger, bakkete og t.o.m. Norsk temperatur. Holdt oss i store deler av dagen på i overkant av 2000 m.o.h. men var oppe i 2932m på det høyeste.

Dag 10 (05)

Så kom vi til Dixie nasjonalpark som plutselig var helt anderledes med andre fjellformasjoner og andre farger. Denne parken tok det sikkert 2-3 timer å komme seg gjennom.

Dag 10 (07)

 

Dag 10 (11)

 

 

Mange av dagens kjøre etapper var på steder hvor jeg regnet med at Anja tok litt bilder mens vi kjørte. For å gi henne ekstra flotte bilder la jeg t.o.m. sjela mi i å ligge godt ute på høyre side slik at det skulle være enkelt å knipse men når jeg spurte hvordan det det gikk med knipsingen kunne ho fortelle at ho kun så rett inn i baksiden av min hjelm pga høydeskrekk 🙂 Så til slutt måtte jeg stoppe å ta noen bilder selv. Spesielt stilig var det på en strekning hvor vi kjørte langs en åstopp med stup ned på begge sider av veien på flere hundre meter.

Dag 10 (07)

 
I Bryce Canyon City ble det en lengre pause. Fant oss først ett stille og rolig bord ute men så kom det 15 tenåringsjenter og da ble støynivået rimelig høyt. Men vi holdt ut og når disse reiste videre kunne vi nyte roen 🙂

Dag 10 (68)

 

Bryce Cannyon som skulle gi oss ett mangfold av forskjellige opplevelser. Bl.a. Red Cannyon med røde fjell, rød sand og grønne flotte trær.

Dag 10 (17)

 

Fjellene i Norge er er flotte, men det finnes fjell andre steder også …………..

Dag 10 (23)

……………… som er varierende…………………….

??????????

…………… som her i Red Canyon.

Dag 10 (31)

Dag 10 (36)

 

 

Ett par tunneller ble kjørt i dag også. Ikke like spektakulære som Lærdaltunnelen men ………………………

Dag 10 (75)

 

….. noen var det faktisk litt lengde på også 🙂

Dag 10 (46)

 

Etter hvert svingte vi inn på 89 og kjørte på denne ned til Mt Carmel hvor vi kjørte inn på hw9. Her kjørte vi inn i enda en nasjonalpark som het Zion nasjonalpark. Til slutt var vi fremme i Hurricane helt syd i Utah, sjekket inn på ett hotell og kom oss i poolen i løpet av noen minutter. Som sagt tidligere, Utah har masse å by på så denne staten kan helt klart anbefales.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..