Dag 15 Santa Barbara beach

Da er dag 2 i Santa Barbara over og vi har gjort som turister flest. Dvs. vært på stranden (jeg sovnet), lagt ved poolen, lest litt, og ut en tur på kvelden for å spise.

wp 001785
wp 001785

Etter å ha tittet på et kart så vi at det var ca 2km opp til hovedgaten. Dermed ble det til at vi hoppet på sykkelen i ‘ut på byen klærne’ pluss hjelm og kjørte bort. Spaserte litt rundt i hovedgaten og forsto kjapt at det var helg for alle pub’er og barer var stappet med folk.

Etter en god middag på en restaurant som hadde åpnet tirsdag samme uke endte vi opp med å kjøre tilbake på hotellet.

Begge to var fortsatt varme i huden etter å ha blitt grillet i hele dag og siden sjøluften er mye kjøligere enn det vi har vært vant med de siste 15 dagene fristet det ikke å reke gatelangs 🙂

wp 001782
wp 001782

Jarle Eek

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2013 MC tur i USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..