Dag 16 Santa Barbara – Ventura

Kom oss av gårde fra Santa Barbara etter en natt hvor man kjente at man hadde vært i solen dagen før. Gikk helt greit å sove, men hver gang man skulle bytte stilling våknet man hvis man la seg på en solbrent rygg 🙂

Opprinnelig plan hadde jo vært å kjære HW1 sørover fra San Francisco, men siden vi droppet hele Frisco turen hadde vi (jeg) lurt på om vi like vell skulle ta litt av HW1 i dag. Men havdisen lå så lavt i morgentimene ……………………………………..

Dag 16 (00)

………………………………..at vi (jeg) gjorde noen andre valg i stedefor. Fjellene på høyre side for oss når vi kjørte nordover var skyfrie så når jeg så en avstikker fra veien vi lå på ble det til at jeg valgte denne.

??????????

Veien vi svingte inn på heter Refugio Rd …………………………………..

Dag 16 (08)

…………………………………….og brakte oss innover i lavlandet ett stykke ………………………………

Dag 16 (13)

……………………………………..før det begynte å gå oppover, oppover og oppover på smale, svingete og humpete veier.

wp 001787

Skiltene fortalte at veien ville slutte, men i følge gps’en skulle det være mulig å komme seg ned fra fjellet på andre siden. Møtte bl.a. 5 off road bikes, så vi (jeg) tenkte at kan man komme frem med en off road bike må man kunne kjøre der med en Harley på 3-400kg også 🙂

Dag 16 (25)

wp 001788
wp 001788

Men etter at veien hadde skiftet navn til W Camino Cielo Rd, kom nye advarende skilt om at veien ikke var vedlikeholdt, og asfalt var ett sagablott og bare grusveier så langt øyet (og gps’en) kunne se var det på tide å revurdere. Ca 1250moh skulle muligens bli det høyeste vi skulle komme i dag.

Ett ektepar fra UK som nå bodde i San Diego dukket opp og de hadde lest i en bok at veien skulle være fremkommelig med en SUV så de mente det helt sikkert ville fungere for oss også. Jeg var klar for litt gruskjøring men magefølelsen til Anja mente det var på tide å snu. Better safe than sorry 🙂

wp 001789
wp 001789

Dermed gikk turen nedover igjen og langt om lenge traff vi på de 5 off road gutta igjen. De hadde en pause og vi stoppet og pratet litt med de. De kunne fortelle at vi hadde gjort lurt i å snu. Veien var rimelig tøff og helt klart ikke noe for den sykkelen vi kjørte inkl. bagasje og passasjer.

Vell nede langs kysten igjen la vi turen sydover igjen, kjørte forbi Santa Barbara og stoppet i Ventura for å booke oss inn på Pacific Inn.

Turen begynner å gå mot slutten og Anja begynner å øyne håp for shopping. Turens første shoppingtur ble derfor gjennomført i kveld 🙂

Å jaggu ble det litt mat i dag også 🙂

Dag 16 (33)

Jarle Eek

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..