Dag 17 Ventura – Los Angeles

Etter en litt sen frokost på rommet var det på tide å pakke sykkelen og kjøre de siste 11 milene ned til LA.

Dag 17 (02)

Vi hadde via nettet kvelden før booket ett hotel down town LA i Main St. men var litt usikker på kvaliteten siden prisen var mistenkelig lav for å være LA.

Navigering på disse veiene kan være en prøvelse for hvem som helst. Folk i California er ikke kjent for å ta hensyn til motorsyklister, så jeg kjørte passivt og kom meg gjennom trafikken med stor hjelp av Anja som hadde full jobb med å følge med på gps’en. Når man har avkjørsler på veiene både over deg, under deg og foran deg er det ikke alltid like lett 🙂

Dag 17 (04)

 

I tillegg skal man jo se seg litt om.

Dag 17 (07)

 

Det skulle vise seg at kvaliteten på rommet var ok, men bad og wc er ute i gangen 😦 Så her blir vi nok bare en natt. Det skulle også vise seg at selv om vi er down town LA er vi like vell 11km unna der vi ønsker å være. Som turister ønsket vi selvfølgelig å være nærme Walk Of Fame, så i morgen blir det nok et hotell close’re dette kjennemerket.

Men det morsomme med å være på fremmede steder uten kjentfolk som forteller deg hvor man skal gå er at man må utforske på egen hånd. Så når vi f.eks kom til hotellet i dag og rommet fortsatt ikke var klart på 2-3 timer ble det til at vi skiftet klær og spaserte mot det som kaltes ‘Fashion district’.

wp 001791
wp 001791

Lite viste vi at dette skulle bringe oss rett inn i det Mexicanske handleområdet 🙂

wp 001792
wp 001792

Her var det gate opp og gate ned med butikker og boder hvor Mexicanerne gjorde søndagshoppingen sin. Kundene var spansktalende, selgerne var spansktalende, turisterne var spansktalende, og så var det Anja og meg 🙂 Artig 🙂

wp 001800
wp 001800

Etterpå ble det en taxi bort til Hollywood blw og Walk Of Fame …………………………………

Dag 17 (55)

……………………………………….hvor alle gikk å glante ned i bakken for å se navnene på stjernene 🙂

 

Dag 17 (53)

Ellers så virker det som enhver taxi sjåfør legger inn en filmrolle søknad hver gang de får inn en kunde. Trafikken er mildt sagt kaotisk og med taxisjåfører som skifter fil hvert 28 sekund er det bare å holde seg fast og være glad for at man ikke er en motorsyklist som kommer i veien.

wp 001806
wp 001806

Jarle Eek

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..