Dag 14 Baker – Santa Barbara.

Sto opp kl 07 og var i sadlen i god tid før klokken 08. Men hvis vi hadde trodd at det skulle bli noe mildere temperatur av å reise tidligere om morgen måtte vi nok reist før solen sto opp.

Dag 14 (0)

Lufttemperaturen ble 40C med en gang solen kom frem men vi kom oss like vell avgårde og første stopp ble i Victorville. Her traff vi på en kar som slo seg ned med oss i skyggen. Samtalen gikk så kjapt og temaet hoppet og spratt fra det ene til det andre så både Anja og jeg hadde problemer med å følge med i (enveis) samtalen. Årsaken var som han selv var åpen på at han hadde nettopp hadde gitt kroppen noen ekstra drugs å gå på. Men både han og hunden forsvant til slutt og vi kjørte videre mot kysten og endte til slutt i Santa Barbara.

Men hadde noen sjekket sporene på gps’en så vil noen noen og enhver lurt på hvem som var høyest 🙂

Dag 14 (2)

Jo nærmere kysten vi kom jo mer behagelig ble temperaturen. Etter 2 uker i sadlen kan det bli litt kjedelig og da må man jo finne på noe 🙂

Dag 14 (1)

Her i Santa Barbara tipper jeg temperaturen ligger på 25- 28 grader og det er meget behagelig 🙂

Etter en power nap og en dusj var det på tide å sette på sandalene å vandre opp i sentrum for å få seg noe mat. Tror vi havnet litt utenfor turistområdet men kom til slutt til en Mexicansk restaurant som hadde både mat og drikke 🙂

Dag 14 (5)

Kommer muligens til å bli her ett par dager men bytter nok hotell i morgen siden rommet var relativt lite og uten aircondition.

Jarle Eek

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..