8 juli 2013 En lite tur til Totland sammen med Bob

Etter jobb i dag avtalte jeg en liten kjøretur sammen med Bob (ploppy). Så ved 17 tiden dro vi fra Gravdal – Nesttun – og så opp de flotte veien til Totland. Jeg på min BMW og Bob på sin HS 883 med 1200 kit …………………..

Bob (ploppy) on HD 883

Veiene opp til Totland er både svingete, noen steder bratte og t.o.m. noen rette strekk. Så selv om det ikke er så langt opp ril hytta til LA1b er det kjekt å ta turen opp.

HD 883 på vei til Totland

Det er en del år siden sist jeg var her og enda flere år siden jeg var aktiv på radioen (8 år siden) så det var jo litt spesielt at det lå ett qsl kort til meg der fra LA7AK for en kontakt vi kjørte i 8 mars 2002. Takk til LA5TTA, Roy N. Nilsen som var på hytta for å gjøre en dugnad innsats med ugresset. Dermed kom vi oss inn i hytta for ett titt, og senere en kaffe på trappa.

QSL kort

Så gikk turen tilbake til sentrum for en middag på byen .-)

73 from LB8RE

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..