10 juli 2013 Bergen – Mogreina på grus og asfalt

Da ble det en nydelig tur hjem fra Bergen i 20 grader og strålende solskinn. Tok av på Dale og kjørte gamle veien til Voss via Hamlagrø. Så ble det Aurland – Hol og møtte til slutt Jonny på Gol. På Aurlandsfjellet var temperaturen nede i 12-13 grader, men inne i noen av tunellene var det faktisk ikke mer enn 5gr. Fra Gol valgte vi bompengeveien (gratis for mc) «Liagardsvegen» som inneholder lengre strekk med flotte grusveier og som til slutt ender opp i Bagn. Videre gikk veien på FV219 Bagnslinna, 234 osv. På Dokka ble det FV 245, FV139 over til 50. Og til slutt grusveien fra Gran over til gamle Hadelandsveien. Helt klart en mc rute mellom Østlandet og Vestlandet som jeg skal kjøre igjen 🙂

 

DSC_0011

Veiene er av varierende kvalitet og steder som dette var rimelig bratte, men helt klart vært ett besøk 🙂

DSC_0014

 

Og etter en slik tur er det godt med en pust i bakken 🙂

DSC_0020

 

Jonny hadde med seg kameraet så det ble litt film også. Takk Jonny for følget.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Grusturer1 kommentar

En kommentar om “10 juli 2013 Bergen – Mogreina på grus og asfalt”

  1. Det kan ikke bli stort bedre enn dette Jarle. Og takk for turen til deg også. Du var som vanlig en ypperlig turleder. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..