25 juni 2013 GPS holder til Garmin Zumo 660LM :-)

Å manøvrere rundt i Los Angeles, San Francisco, Las Vegas og andre storbyer uten GPS anser jeg som oppgave som jeg ikke ønsker å kaste bort tid på. Så da tar jeg med meg GPS’en men det hjelper jo ikke siden jeg ikke har en GPS holder til å montere på en Harley Davidson Electra Glide. Dcs jeg har mulighet til å montere GPS’en på sykkelen med ikke kunne lade mens jeg kjører.

Men med gaffa tape og en gammel tankveske pluss en Garmin Zumo 660LM bilbrakett tror jeg at jeg skal kunne gjøre nytte av GPS’en like vell. Får vell en liten utfordring med å feste tankvesken til tanken men den utfordringen tar vi når vi kommer så langt 🙂 Når kan jeg i alle fall bruke GPS’en og lade samtidig.

GPS holder til Garmin Zumo 660LM :-)
GPS holder til Garmin Zumo 660LM 🙂
GPS holder til Garmin Zumo 660LM :-)
GPS holder til Garmin Zumo 660LM 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW F800GS TrophyLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..