27 Juni 2013 Endelig en tur med Warrior’en

Hittil i år har stort sett blitt brukt på grusveier med BMW’en men i dag ble det endelig tid for en ettermiddagstur med Warrior’en. BMW F800GS Trophy er gøy men ….  sorry folkens… ingen ting slår bunndraget til Warrior’en 🙂 Dvs det er det sikkert mange sykler som gjør, men av de syklene jeg har kjørt må jeg si at det var en høydare å sette seg på min Yamaha XV1700 Warrior igjen.

Yamaha Warrior XV1700
Yamaha Warrior XV1700

Med ny sittestilling pga lavere styre, nytt bredere bakdekk og svingarm gjør at sykkelen er litt annerledes å kjøre enn tidligere, men det skal nok fort gå seg til 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..