22 juni 2013 Grustur i Romeriksåsene

Da ble det en tur i dag også selv om værmeldingen ikke var verdens beste. Så mens noen tok styrkeprøven landevei 2013 og syklet en av de 5 distansene: Trondheim – Oslo 542 km- første målgang ca. 19.30, Dombås – Oslo 344 km – første målgang ca. 17.00, Lillehammer – Oslo 190 km – første målgang ca. 10.00, Gjøvik – Oslo 135 km – første målgang ca. 16.00 eller Eidsvoll – Oslo 59 km – første målgang ca. 13.30 tok Jonny og jeg en tur opp i Romeriksåsene.

Romeriksåsene (1)

Rett etter klokken 12 hadde regnet gitt seg og veiene hadde faktisk begynt å tørke opp. De som var ute å syklet kunne sikkert tenkt seg bedre vær men for oss som satt godt påkledd og hadde med regntøy gjorde det ingen ting at det yret litt. Ingen av oss hadde kjørt på grusveiene oppe i Romeriksåsene tidligere. Å «utforske» nye veier er alltid kjekt og like viktig er det selvfølgelig å sjekke ut rasteplassene 🙂

Romeriksåsene (2)

Etter en runde var vi tilbake til demningen igjen og nå var yret blitt så tett at det var like greit å finne frem regntøyet før fuktigheten begynte å trekke gjennom.

Romeriksåsene (3)

Etter en runde i Romeriksåsen kjørte vi ut på asfalten igjen og fant en annen inngang til åsene litt lenger vest. Bortsett fra folk som var ute å fisket i de forskjellige fiskevannene var det lite med folk. Fordelen er at man kan stort sett parkere hvor man vil 🙂

Romeriksåsene (4)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..