11 November 2012 Dag 3 i Italia

Dagen i dag skulle vi tilbringe som turister i Roma. Vi droppet hotellfrokosten og tok heller en frokost på en fortausrestaurant. Egg, bacon og stekte poteter er mat for en cowboy som ikke er glad i bønner

Etterpå ble det sightseeing rund i Roma. Etter at 10 av severdighetene var besøkt bestemte vi oss for at Colosseo eller Colosseum måtte besøkes skikkelig. Her ble det guidet tur før vi gikk litt på egen hånd. Mens vi var inne på Colosseum begynte det også og regne så når det stengte bar det rett på fortausrestaurant igjen for litt mat og drikke.

Temperaturen lå på 18 grader på formiddagen men sank nok litt i regnværet.

Colosseum

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..