11 November 2012 Dag 3 i Italia

Dagen i dag skulle vi tilbringe som turister i Roma. Vi droppet hotellfrokosten og tok heller en frokost på en fortausrestaurant. Egg, bacon og stekte poteter er mat for en cowboy som ikke er glad i bønner

Etterpå ble det sightseeing rund i Roma. Etter at 10 av severdighetene var besøkt bestemte vi oss for at Colosseo eller Colosseum måtte besøkes skikkelig. Her ble det guidet tur før vi gikk litt på egen hånd. Mens vi var inne på Colosseum begynte det også og regne så når det stengte bar det rett på fortausrestaurant igjen for litt mat og drikke.

Temperaturen lå på 18 grader på formiddagen men sank nok litt i regnværet.

Colosseum

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2012 Italia (uten mc)