10 November 2012 Dag 2 i Italia

Sto opp i skapelig tid, spiste en Italiensk hotellfrokost, pakket kofferten, og tok så ett par timer med apostlenes hester rundt om i denne bilfrie byen. Byen er nemlig sperret for all biltransport så man trenger i alle fall ikke bekymre seg for den Italienske biltrafikken. Byen består uansett bare små trange smug og trapper så bilsperren falt seg nok naturlig.

Var bl.a. å besøkte byens kirkegård og må innrømme at jeg håper ingen av mine bekjente finner ut at de skal begraves her. Det vil i så fall bli en lang spasertur med kisten opp alle trappene. Måtte jo selvfølgelig sjekke komforten 🙂

Så gikk turen de 12 milene til Pisa hvor dagens oppdrag var og forsøke å rette opp dette skjeve tårnet som alle snakker om. Tårnet var faktisk like skjevt som alle snakker om så da tenkte jeg at og gi en hjelpenede hånd (eller finger) kunne være på sin plass 🙂

Etter en lunsj gikk turen videre mot Roma. Vi hadde litt lett regn underveis men ikke noe som påvirket trafikken nevneverdig. Ringte hjem til nabo Lene som booket et hotell via hotell.com, ga oss adressen og dermed var vi igang og kjempe oss gjennom Romas lørdagstrafikk.

Ved å parkere bilen omtrentlig oppå hotelltappa fikk vi parkert så betjeningen kunne passe på den hele tiden. Dagens etappe ble på rett i underkant av 50mil tror jeg.

Etterpå ble det en rusletur rundt om i Romas gater, fikk oss ett lett kveldsmåltid og ei flaske rødvin på en fortausrestaurant og så en liten spasertur tilbake til hotellet.

Temperaturen her i Roma ved 23 tiden lå på 18 grader så det skulle vel tilsvare en normal Norsk sommerdag.

Sendt fra en Windows Phone

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..