10 November 2012 Dag 2 i Italia

Sto opp i skapelig tid, spiste en Italiensk hotellfrokost, pakket kofferten, og tok så ett par timer med apostlenes hester rundt om i denne bilfrie byen. Byen er nemlig sperret for all biltransport så man trenger i alle fall ikke bekymre seg for den Italienske biltrafikken. Byen består uansett bare små trange smug og trapper så bilsperren falt seg nok naturlig.

Var bl.a. å besøkte byens kirkegård og må innrømme at jeg håper ingen av mine bekjente finner ut at de skal begraves her. Det vil i så fall bli en lang spasertur med kisten opp alle trappene. Måtte jo selvfølgelig sjekke komforten 🙂

Så gikk turen de 12 milene til Pisa hvor dagens oppdrag var og forsøke å rette opp dette skjeve tårnet som alle snakker om. Tårnet var faktisk like skjevt som alle snakker om så da tenkte jeg at og gi en hjelpenede hånd (eller finger) kunne være på sin plass 🙂

Etter en lunsj gikk turen videre mot Roma. Vi hadde litt lett regn underveis men ikke noe som påvirket trafikken nevneverdig. Ringte hjem til nabo Lene som booket et hotell via hotell.com, ga oss adressen og dermed var vi igang og kjempe oss gjennom Romas lørdagstrafikk.

Ved å parkere bilen omtrentlig oppå hotelltappa fikk vi parkert så betjeningen kunne passe på den hele tiden. Dagens etappe ble på rett i underkant av 50mil tror jeg.

Etterpå ble det en rusletur rundt om i Romas gater, fikk oss ett lett kveldsmåltid og ei flaske rødvin på en fortausrestaurant og så en liten spasertur tilbake til hotellet.

Temperaturen her i Roma ved 23 tiden lå på 18 grader så det skulle vel tilsvare en normal Norsk sommerdag.

Sendt fra en Windows Phone

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2012 Italia (uten mc)