9 November 2012 Dag 1 i Italia

Landet i Milano og satt klar til avgang i leiebilen ca 1330. Planen var å kjøre til vestkysten for så å kjøre sørover langs kysten senere i uken. Første destinasjon som ble lagt inn var derfor en Monterosso ………………………….

Monterosso

…………………………som ligger litt syd for Genova og ca 12 mil nord for Pisa. Turen fra Milano og hit er opprinnelig på 27mil og skal ta 3 timer, men jeg stilte GPS’en inn til og unngå batalingsveier og dermed ble turen litt annerledes. distansen ble 31 mil og effektiv kjøretid 6 timer. Nesten 4 timer gikk med på å kjøre opp og ned fjellsider med hårnålsvinger hver 200 meter. En kjempetur som helt klart kan anbefales for de som kjører mc i Italia. Eksakt hvilken rute jeg kjørte skal jeg legge inn senere. Men må innrømme at i bil var selv jeg fornøyd etter 4 timer med hårnålsvinger, bakker, litt tåke på de høyeste toppene, og på slutten begynte det også og mørkne.

Været var bra i dag med temperaturer på 15-17 grader i lavlandet og 7-10 grader på de toppene vi kjørte over. I morgen er det meldt regn så vi får se hva som skjer. Rusler muligens litt rundt her før vi kjører ned og titter på dette skjeve tårnet i Pisa som alle snakker om, og legger så retningen mot Roma.

2 kommentarer om “9 November 2012 Dag 1 i Italia”

  1. hei fetter. Bildet er ikke fra Monterosso, men fra Corniglio. Hilsen kjentmann i Cinque Terre.

    1. Hadde ikke lastet inn mine gene bilder så bare googlet og fant det bildet. Men nå er det oppdatert med ett av mine egne 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..