9 November 2012 Dag 1 i Italia

Landet i Milano og satt klar til avgang i leiebilen ca 1330. Planen var å kjøre til vestkysten for så å kjøre sørover langs kysten senere i uken. Første destinasjon som ble lagt inn var derfor en Monterosso ………………………….

Monterosso

…………………………som ligger litt syd for Genova og ca 12 mil nord for Pisa. Turen fra Milano og hit er opprinnelig på 27mil og skal ta 3 timer, men jeg stilte GPS’en inn til og unngå batalingsveier og dermed ble turen litt annerledes. distansen ble 31 mil og effektiv kjøretid 6 timer. Nesten 4 timer gikk med på å kjøre opp og ned fjellsider med hårnålsvinger hver 200 meter. En kjempetur som helt klart kan anbefales for de som kjører mc i Italia. Eksakt hvilken rute jeg kjørte skal jeg legge inn senere. Men må innrømme at i bil var selv jeg fornøyd etter 4 timer med hårnålsvinger, bakker, litt tåke på de høyeste toppene, og på slutten begynte det også og mørkne.

Været var bra i dag med temperaturer på 15-17 grader i lavlandet og 7-10 grader på de toppene vi kjørte over. I morgen er det meldt regn så vi får se hva som skjer. Rusler muligens litt rundt her før vi kjører ned og titter på dette skjeve tårnet i Pisa som alle snakker om, og legger så retningen mot Roma.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2012 Italia (uten mc)2 kommentarer

2 kommentarer om “9 November 2012 Dag 1 i Italia”

  1. hei fetter. Bildet er ikke fra Monterosso, men fra Corniglio. Hilsen kjentmann i Cinque Terre.

    1. Hadde ikke lastet inn mine gene bilder så bare googlet og fant det bildet. Men nå er det oppdatert med ett av mine egne 🙂

Kommentarer er stengt.