7 November 2012

Fredag morgen går turen til Italia. Har ingen planer for den første uken bortsett fra og leie en bil og kjøre litt rundt i Italia. Eksakt hvor turen skal gå er uskikkert, men distansen blir nok noe som ligner på dette ……………………

Rundtur i Italia

Siste helgen er i alle fall booket til MC messe Eicma i Milano http://www.eicma.it/en/

Eicma MC messen varer fra 15 til 18 November og det skal bli kjekt at Yngve og Synnøve også kommer til Milano denne helgen.

Eicma 70th International Motorcycle Exhibition er ett av årets happenings i mc verden i Europa så dette skal bli gøy 🙂

Eicma MC messen i Milano varer fra 15 til 18 November

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2012 Italia (uten mc)