27 september 2012 Mc grustur :-)

Da ble det en liten grustur i dag også. Jonny dukket opp her på Mogreina kl 1640 og noen minutter senere dro vi i retning Hurdal og Totenåsen. Det ble en rolig tur i ett rolig tempo. I stede for å følge de vanlige veiene valgte vi og ta forskjellige avstikkere. Det går en del veier ut i skogene hvor man samler inn dyrene som går i utmarka. Her er en av innhegningene.

Innhegning i Totenåsen

Veiene er som man ser av forskjellig kvalitet og underlag.

Vei underlaget varierer 🙂

En av avstikkerene vi tok var muligens ment som tursti, men det var helt klart mulig og kjøre her også. Så det gikk litt over stokk og stein før vi til slutt endte opp her. Veien videre var ikke mulig å kjøre, så det ble helomvending og det var på tiden og kjøre ned til Hurdal igjen før det ble for mørkt.

I enden av en sti på en av de høyeste stedene på Totenåsen

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..