29 September 2012

Værmeldingen lovet ikke verdens beste kjøreforhold, men min fetter Bjørn og jeg ……………………

Meg og fetter Bjørn

…………………… hadde avtalt en mc tur denne helgen, så dermed fikk vær være vær. Jonny ble også med og dannet baktroppen for og samle opp løse deler sa han. Ikke viste vi da at det skulle gå troll i ord.

Jonny kjørte sin Africa Queen, Bjørn sin BMW R850R og jeg min Yamaha XV1700 Warrior.

Jonny kjørte sin Africa Queen, Bjørn sin BMW R850R og jeg min Yamaha XV1700 Warrior.

Lørdagen kom å etter og ha sjekket storm.no lørdag morgen ble kjøreruta endret i siste liten. I stedefor først planlagt å kjøre østover og så sydover ble det til at vi la turen nordover.

Vi møttes på Esso’en ved avkjøringen Jessheim nord og kjørte derfra klokken 12. Turen gikk sånn ca som følger: Jessheim – Mogreina – Dal – Eidsvoll – Gullverket – RV24 til Brummendal, så broen over Mjøsa slik at vi via noen grusveier havnet ute på RV249 som førte til Dokka, Brandbu og så retning Gran. Fra Gran skulle vi egentlig ta FV528 men så langt skulle vi ikke komme.

Ved påkjøringen til Rv4 ved Hadeland Gjestegård ble det litt akselerasjon ut på hovedveien. Med forsiktig nedlegg av sykkelen i utgangen av svingen og skifte fra 1. til 2. gir skjedde det plutselig ikke noe mer. Turtallet på motoren var der, men det manglet 142nm fremdrift på bakdekket. Årsaken så Bjørn og Jonny som kom bak som så at drivreima kom flygende gjennom luften.

Ødelagt belte = ingen fremdrift 🙂

Så da måtte redningsbil tilkalles, for å få fraktet sykkelen hjem i garasjen. Bilen kom kjørende helt fra Hønefoss så litt ventetid ble det.

Venter på bergingsbilen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..